Studiofotografering

Bevara dina minnen för framtiden

Varmt välkommen till min studio på Storgatan 39 i centrala Sollefteå. Här erbjuder jag familjefoto, barn och syskonfoto, parfoto, gravidfoto och husdjursfoto.

Jag skapar spontana och naturliga bilder i stunden som blir ett fint minne att bevara. Jag är utbildad i Moment Design som är en metod att med hjälp av olika lekar skapa bilder som känns ända in i hjärtat.

Läs gärna mer om inför en fotografering här.

Boka en studiosession

Om ni är många i familjen, vill passa på att fotografera kusiner och flera familjer samtidigt, eller har önskemål om flera olika typer av bilder rekommenderar jag att ni bokar en timmes fotografering.

Då hinner vi med många olika bilder, olika bakgrunder och kanske till och med några klädbyten eller amningspauser för de allra minsta.

För en familjefotografering eller syskonfotografering med upp till tre barn rekommenderar jag att ni bokar en halvtimme i studion. Då hinner vi många olika typer av bilder och byta bakgrund en gång. En halvtimme räcker också bra för husdjursfotografering eller parfotografering.

Bilderna väljer och beställer ni i samband med bildvisningen efteråt.

Här nedan hittar du vad jag erbjuder i studion.

 

Kontakta mig här för att boka

Minisession

Är det dags att ta nya syskonbilder? Vill du föreviga barnen och deras kusiner som är här och hälsar på? Behöver du nya profilbilder eller bilder till ditt CV? Då kanske en minisession blir perfekt för dig! Vi fotograferar i max 20 minuter och två digitala bilder ingår i paketet. Fler bilder kan naturligtvis läggas till enligt ordinarie prislista.

Foto 30 min

Boka en halvtimmes fotografering i studion för barnbilder, syskonbilder, enklare familjebilder, en parfotografering eller ditt husdjur. Vi hinner byta bakgrund en gång och eventuellt också ett ombyte med kläder.

bild på två katter

Foto 60 min

På en timme hinner vi ta många olika typer av bilder, till exempel både familjebilder i grupp, enskilda bilder på barnen och syskonbilder. Vi hinner byta bakgrund och kläder och testa flera olika bildvarianter. För grupper på 8 personer eller mer bokar vi alltid en timme, för att kunna ta alla olika typer av bilder i lugn och ro.

bild på två katter

Bokhylletavla

En annorlunda och rolig typ av fotografering som passar både enskilda barn, syskon eller kompisar. Även vuxna får faktiskt plats i min ”låda”, så länge man är hyfsat vig! Någon av bilderna kan gärna innehålla en favoritleksak. Ni väljer själva vilka bilder som ska ingå i den färdiga tavlan, och den levereras monterad i vit eller svart ram, 50×50 cm.

bild på två katter

ID-foto, körkortsfoto

Jag tar godkända körkorts- och ID-foton som du får i handen på 5 minuter. Kontakta mig för att boka tid eller passa på när jag har drop-in. Följ mig på Facebook och Instagram så ser du när jag har drop-in.